Apparaten en accessoires
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
25 stuks
Ingrediënten
-
verse jalapeñopeper ontpit en gehalveerd½
-
rode ui20 g
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
gemalen komijn2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 snuifjes
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak2 snuifjes
-
limoensap (± 1 limoen)20 g
-
avocado-olie2 tl
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (1 cm)250 g
-
watermeloen (± ¼ watermeloen)800 - 1000 g
-
tabasco (optioneel) om op te dienen2 - 3 druppels
-
avocado enkel het vruchtvlees, in blokjes (1 cm)½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
30.4 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
209 kJ /
49.7 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
2.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Pisco sour
10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Thaise burgers
35min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Vitello tonnato
13u.
Gegratineerde coquilles
25min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min